Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Strandbaren + Stokkøy Bryggeri = sant 

Vi er så glade for å ha "eget" bryggeri på øya, og nå lanserer vi i samarbeid med Stokkøy Bryggeri Strandbarens Tindved Trippel nr. 3! 

Strandbaren-ølet vil komme i forskjellige varianter og etiketten prydes av ansikter som betyr og har betydd mye for oss, og dem er det mange av. 

Menyen vil bli en 4 - retters, tilpasset med spennende øl av vår eminente sommelier Joachim, i tett tango med bryggerimester Sturla og fungerende kjøkkensjef Christer Sandø. 

Menyen vil bli presentert så snart den ligger klar. 

Pris: 
4-retters meny: 475,- 
Ølmeny: 375,- 

Stokkøy Bryggeri vil også være tilstede denne kvelden. 
Vi ordner selvsagt med alternativ drikke til de som vil ha annet enn øl. 

VELKOMMEN!
Bordsetting kl. 19.00. 
Bordbestilling til post@stokkoy.no eller tlf. 72 53 43 28.

01.des: Julebord med Johndoe! Strandbaren 

Fantastiske Johndoe med Jonas Skybakmoen i spissen rører på seg igjen - etter en knall opptreden på 15-års jubileumskonsert på Byscenen i høst, tar de turen til Stokkøya for å gi oss et energisk tilbakeblikk for gamle og nye fans.
Dette er litt mer trøkk enn vanlig - så snør på lakkskoa, pakk sov-i -ro
i ørene og kom til middag og fest!

CC: 320,- billetter kjøpes her. 

(Billetter i døra: 350,- )

OBS! Bordbestilling på post@stokkoy.no eller på tlf: 72 53 43 28.

«En slik energisk rockutladning lager man bare én gang i livet. Man må være ung, kåt, jomfruelig i bransjen, sulten på livet og full av hovmod for i det hele tatt å lage noe som spruter så heftig som Johndoe gjør her».
Det skrev Dagbladet om Johndoes debutplate «Ja takk til trøbbel» i 2003. Låtene er «grovhugde, ungdommelig rastløse og skikkelig lurvete», jublet Stavanger Aftenblad. «Et av de bedre debutalbumene i norsk rock ever», mente Aftenposten.

Hva var det egentlig som skjedde? Ingen sang jo på norsk den gangen. Ingen spilte frenetisk rock'n'roll. Ingen gadd å gjøre 150 høyenergiske konserter på rappen.

Men plutselig gjorde Johndoe alt sammen.
De svettet ut feberen på scenen og ramlet fra hustakene. De levde av backstage-øl og kneip med skinkeost. De kjørte om natta og sov i en gammel Toyota Hiace, dukket unna da publikum i Sandnessjøen kastet askebeger og solgte mer enn 10 000 CD-plater.

Ingenting av dette kommer de til å gjøre igjen.

Men de kommer til Strandbaren på Stokkøya, så får vi kanskje se en ny versjon av "intimkonsert"!

For gruppebestilling, ta kontakt med post@stokkoy.no - tlf: 72 53 43 28.

08.des: Haunted Mansions, Strandbaren 

Det ganske ferske Trondheimsbandet Haunted Mansions har allerede fra første singel rukket å skape store forventnigner blant musikk-kjennere i Norge og utlandet, og har fått internasjonal presseoppmerksomhet. Bandet med vokalist Vegard Sandø fra Bessaker og produsent Thomas Gregussen fra Trondheim lager elektronisk indiepop som kan sammenlignes med Grandaddy, The Shins og Gorillaz.

Med en svært overbevisende konsert på både Stokkøya festival tidligere i år, og på festivalens lanseringsfest i 2017, ønsker vi dem mer en hjertelig velkommen tilbake, denne gangen på julebord!

Bandets singel «Sunshine Crawlers» kan gå på repeat mange ganger før man blir lei, og live kommer duoens lydbilde virkelig til sin rett. Inderlighet, smarte beats og en framifrå scenetilstedeværelse kjennetegner hver en gig med trondheimsbandet.

Bandet fikk også æren av å spille på Pstereo 2018.

18.30 3-r middag
22.00 Konsertstart

Billetter og middag kan du kjøpe her. 

Velkommen til Haunted Mansions i Strandbaren!

31.des: Nyttårsfeiring i Strandbaren 

Vi inviterer til nyttårsfeiring i Strandbaren også i år- 

og ser ingen grunn til å endre på suksessen fra tidligere år, så vi klemmer på med sprudlevann, skalldyr, quiz og fyrverkeri!

18.00 Velkomstdrink
18.30 Bordsetting med diverse retter av det beste av skalldyr, lokalt kjøtt, samt noe hjemmelagd søtt...
21.00 Quiz med premiering 
00.00 Fyrverkeri

...deretter fest og videre hygge! 

Kr. 995,- pp 
Kr. 495,- pp (barn 4 - 12 år)
Kr. 0,- pp (barn 0-3 år) 

Nyttårstilbud på overnatting; 700,- pp i dobbelt SUB-lugar. 

Ta kontakt med oss på 72 53 43 28 eller post@stokkoy.no for bestiling. 


Velkommen til Stokkøya og Strandbaren!

15.feb: GURLS, Strandbaren 

THE FUTURE IS FEMALE! 
Det manifesterer Oslo-trioen GURLS med sin kombinasjon av sjelfull pop og velbalansert jazz.
Vinterferien starter i Strandbaren, fredag 15.februar kl. 22.00, kjøp billetter her! 
Det er godt gjort å stappe så mye ubestridt og dagsaktuelt jazztalent inn i en trio, men det er altså det GURLS er. Eller, stryk talent, disse meritterte folka er langt forbi det stadiet — vi snakker the såkalt finished article for lenge siden. I GURLS finner du tre av landets mest ettertraktede musikere i noe de selv kaller et musikalsk friminutt. Med lekende overskudd, trillende selvtillit og med den unike erfaringen disse tre har, er de sammen både en varsom og trampefunky enhet av boblende og umiddelbar formidling med dybde. Debutplata "Run Boy, Run" er blitt en sjangeroverskridende heksebrygg der gjengen lyrisk leker seg med, og spiller på kjønnsroller og normer, humor og (konfronterende) kvinnelig seksualitet. Forfriskende og skamløst, som det jo selvfølgelig burde være.
I GURLS hører vi Ellen Andrea Wang, kjent fra Pixel, soloprosjekter og samarbeid med blant andre Manu Katché og Marilyn Mazur på bass og vokal. Vi hører Hanna Paulsberg, som startet trioen, på saxofon og sang. Hun gir også ut plater med Hanna Paulsberg Concept og har spilt med Bobo Stenson, Chick Corea og Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz. Til sist hører vi sangeren Rohey Taalah, som med bandet Rohey er i ferd med å gjøre stor suksess på egenhånd. Hun har tatt over etter Emilie Nicolas, som var med på å starte GURLS i sin tid da hun oppfordret Paulsberg til å dele låtene hun skrev om erfaringer fra eget liv med flere.
Velkommen til konsert med en av årets mest kritikerroste grupper! 
Live-anmeldelser sommer 2018:
6/6 Gaffa, Over Oslo: Høydepunktet på den siste Over Oslo-dagen  
6/6 Hamar arbeiderblad, Anjazz: Med særpreg, kvalitet, intimitet og humor stal Gurls AnJazz-publikummets hjerter under den fullsatte konserten fredag kveld. 
6/6 Romsdals Budstikke, Moldejazz: Definitivt allerede et av høgdepunktene ved årets Moldejazz.
6/6 Rana Blad, Trænafestivalen: Det er rett og slett en oppvisning i musikalitet og artisteri (…) de etterlater seg et jublende publikum som skriker etter mer, mer, mer.
 
Album-anmeldelser "Run Boy, Run»:
6/6 i Hamar Arbeiderblad
5/6 i Adresseavisen, Aftenposten, Dagsavisen, Fædrelandsvennen, P3

22.feb: Erlend Ropstad, Bygdeboksen 

18.00 Dørene åpner

19.00 Konsertstart 

 

Erlend Ropstad begynner å bli svært godt kjent på Stokkøya, han har hatt mange konserter i Strandbaren, både alene og med band, spilt utekonsert på Stokkøya Festival 2018, og vært med på poesidebatt. 

Dette er første gangen han spiller med fullt band i Bygdeboksen. 

Bare 14 måneder etter sin ekstremt kritikerroste og dobbelt spellemannominerte plate ‘Alt Som Har Hendt’, kommer Erlend Ropstad tilbake med et nytt album 25. januar 2019. ‘Brenn Siste Brevet’ skal feires, og Erlend tar nå steget opp i Oslos storstue Rockefeller et par uker etter release, of konsert på Stokkøya står også på releaseturnélista for Erlend Ropstad og hans band De Rotløse i 2019.

Om ‘Alt Som Har Hendt’ skrev Aftenposten: "Erlend Ropstad er på god vei å spille seg inn i toppen av norsk rock"  (5/6)

Musikkbloggen Deichmanske skrev: "Måten han forteller oss historiene på har samme utgangspunkt; enkelt og ektefølt, der vi får lov til å være bare mennesker, feilbarlige som vi er. Og der ligger nøkkelen til musikkhjertene som lar seg vri om: i et ordinært, hverdagslig språk, pakker han inn noe de fleste av oss kan relatere oss til." (6/6)

Billetter kan du få kjøpt her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0