Stokkoya Logo

Søkeresultat:

Reservere bord i Strandbaren?

Du kan booke bord både til lunsj og for en middagsopplevelse på kveldstid via vår bordbestillingsløsning

Bordreservasjoner gjelder også for gjester som har booket rom eller kysthus hos oss. Vi har mulighet for gruppebestilling alle dager, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no for booking. 

Ved bordbestilling til lunsj vil dere kunne velge fra en a la carte meny, og har dere bestilt bord på kvelden, serveres en fast middagsopplevelse til kr. 595,- per pers, så fremt vi ikke har noe spesielt opplegg. Har dere med barn, så tilpasser vi meny og pris. 

Følg oss også gjerne på vår facebookside for event og konserter fremover! 

 

01.okt: Thorleif Bratval // Strandbaren 

I skjæringspunktet mellom visetradisjonen og rocken finner du den 21 år unge låtskriveren Thorleif Bratval fra Hadeland. Med brutale og ærlige tekster tar musikken deg igjennom livets tragedier så vel som lyspunkter. Thorleif besitter et formidlingstalent av det sjeldne slaget og tilbyr sammen med sitt strålende band en nær og organisk konsertopplevelse som seint vil gå i glemmeboka. Leik med ord har alltid stått sentralt for ham og han var ikke gamle gutten da han begynte å hjelpe sin mor som skreiv konfirmasjons-sanger for halve bygda. Dette gir seg til kjenne i musikken hvor språket står svært sentralt. Debutalbumet «Sjelefred» blei utgitt i september 2020 og har blitt strålende mottatt. Plata ble spilt inn i et provisorisk studio rigga opp over tre plan blant mjølkespann og smørkinner på stabburet på Thorleifs slektsgård. Det ga en nærhet til prosessen så vel som materialet som har gitt albumet en helt unik nerve. Det har figurert på flere radiokanaler og mottatt lovord fra mange 

Vi har nå gleden av å invitere til konsert i anledning utgivelse av album. Det vil bli visesang, blues og rock, med hint av kjærleik og tragedie. Alt signert Thorleif Bratval.

Trygt og stødig akkompagnert av et strålende ensemble som samlet spiller på nærmere femti strenger, og diverse kopper og kar. Finn fram finstasen, legg alle bekymringer til side og la deg engasjere, provosere og fascinere av finurlige rim og regler fra Bratvals repertoar. Eller bare imponere av knalltøff gitarsolo.

Konsertstart 21.30 

Billetter kan du kjøpe her. 

Bord til middag før konsert kan bestilles her. 

Overnatte? Online booking finner du her. 

 

Sang/gitar: Thorleif Bratval Gitar: Øyvind Kløve Kjernlie Slagverk: Vegard Staum Bass(både med og uten strøm): Ole Martin Solberg

Konserten er støttet av Åfjord Kommune og Norsk Kulturråd

29.okt: Øyvind Holm // Strandbaren 

ØYVIND HOLM m/BAND 

Før soloplatene «After The Bees» (2020) og årets ferske «The Unreliable Narrator» var Øyvind Holm muligens for mange mest kjent som låtskriver og vokalist i det vestkystinspirerte americana-bandet Sugarfoot. Men Holms fartstid som låtskriver og plateartist strekker seg etter hvert hele 25 år bakover i tid. Det startet med Dipsomaniacs i 1997, via band som Deleted Waveform Gatherings og nå sist altså med Sugarfoot. 

Øyvind Holm har skrevet låter sammen med artister som Ulf Risnes, Ida Jenshus og Bent Sæther, samt over flere år i tett samarbeid med Sugarfoot-kollega Hogne Galåen.

Med sine to siste soloutgivelser vender Holm tilbake til sine poprøtter. Det betyr en real dose melodiøs popmusikk, krydret med flotte harmonier og haugevis av gode 60-70-tallsreferanser.

I sin anmeldelse av Øyvind Holms nye album, «The Unreliable Narrator», skriver musikkjournalist Egon Holstad (iTromsø) følgende: «Øyvind Holm har det aller viktigste redskapet i verktøyskrinet når man skal lage musikk, nemlig et gudbenådet talent som låtskriver» (5 av 6). Ole Jacob Hoel i Adresseavisen triller også fem på terningen - «..også her skaper Øyvind Holm popmusikk få her til lands matcher.»

Konsertstart 21.30 

Billetter kan du kjøpe her. 

Bord til middag før konsert kan bestilles her. 

Overnatte? Online booking finner du her. 

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

12.nov: Baard Slagsvold // Strandbaren 

Slagsvold kom med sitt album nr to i høst og "Mørket I Oss Selv" byr på 10 sterkt personlige låter fra Baard Slagsvold. Det er ute både digitalt og som lekker vinyl. Sangene er til både å le og gråte av og kjennes som trøst, glede, overraskelse og undring. Det er modige tekster og rå, vakre melodier. Hjerteskjærende realisme med noen gode doser humor og lune betraktninger. Her legges ingenting imellom hverken i pønkete illsint fortvilelse, eller melodiøs vemodig aksept. Albumet selges på Big Dipper https://bigdipper.no/vålerenga-grammofon/kom-vaallp21-1/slagsvold-mørket-i-oss-selv--signert-lp

Bandet: Jarle Vespestad: trommer Helge Hovland: gitarer og kor Johannes Sæbøe: kontrabass, el-bass, synth og kor Baard Slagsvold: piano, pumpeorgel og sang

Baard Slagsvold har gitt ut nær 30 album med og har satt sitt tydelige merke i band som Tre Små Kinesere, Motorpsycho, Norsk Utflukt, Skrujern, Axelsen, Kåre Virud og Jan Erik Vold-band. Baard Slagsvold er også arrangør og komponist for en rekke andre artister. De tre andre i bandet har også lange CVer og er blant landets ypperste musikere. 

Konsertstart 21.30 

Billetter kan du kjøpe her. 

Bord til middag før konsert kan bestilles her. 

Overnatte? Online booking finner du her. 

 

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord Kommune.

no
Bestill
Spesialtilbud
0