Stokkoya Logo

Søkeresultat:

10.februar: Kjærlighet til mat 2018

Lyst til å ta med kjæresten på en liten Valentinefeiring, eller invitere mor ut i forbindelse med morsdagen 11.februar? 

Lørdag 10. februar byr vi på følgende: 

SKALLDYRSLUNSJ 
13.00 Flereretters skalldyrlunsj med et "lettlivet" foredrag om skalldyr og livet i havet av Roar Svenning, samt litt smaking av viner med sommelier Joachim Stokke-Bakken. 

Kr. 650,- + drikke 

STRANDBAREN + STOKKØY BRYGGERI = SANT 
19.00 Fireretters meny med ølmeny til, og lansering av #2 av Strandbarens egen Tindved Trippel! 
Bryggerne er tilstede og forteller om bryggingen og de forskjellige ølsortene. 

Kr. 580,- + drikke 

Pakkepris lunsj + middag per pers: 1150,- 
Pakkepris lunsj + middag + sublugar (dblrom) per pers: 1800,- 

Bordbestilling/rombestilling til post@stokkoy.no eller ring oss på 72534328.

Historien om Strandbarens øl: 
Vi hadde lyst til å lage en serie med eget øl og egne etiketter som var spesiallagd for oss i Strandbaren, med portretter av folk som har betydd og betyr noe for oss her på Stokkøya. 
Portrettene er tegnet av Ronja Ragnhild Svenning Berge. 
Noe av det vi selger mest av er blåskjell, og vi har derfor laget et øl som kan passe godt til blåskjell, laget med tindved, som er fra den karakteristiske busken som vokser rundt hele Strandbaren og langs hele Hosnasand. 

#1 Kolbjørn Svenning 
Den første etiketten vi lanserte, har portrettet av Kolbjørn Svenning, som er Roar Svenning, en av gründernes far, og som alltid var positiv og levende opptatt av all utvikling i bygda, og som alltid hadde en hjelpende hånd. Han var svært glad i Strandbaren, og satt ofte der med et godt glass, og proklamerte gjerne dikt til damene eller fortalte gamle fiskehistorier til de som likte å høre på. Kolbjørn og brødrene Karstein og Hans dro også ofte fisk som de leverte i Strandbaren de første årene vi hadde åpent. Kolbjørn døde i en alder av 84 år, i 2016. 

#2 Roar Møsth 
Den andre som er portrettert på Strandbaren-ølet som blir presentert den 10.februar, er en gammel venn og kollega, Roar Møsth. Han var delaktig, ofte som kokk på arrangementer vi hadde, flere år før vi åpnet Strandbaren, og var også alltid tilgjengelig i oppstart og i de første driftsårene. Roar er en av gründerne av Kampen Bistro, og i starten hadde faktisk kokkene på Kampen fast vaktliste på Strandbaren for å hjelpe oss med bemanning. Alltid med gode råd, gode spørsmål, gode ideer; kompromissløs på gjennomføring, aldri enkleste utvei om vi kunne gjøre noe bedre med litt ekstra innsats. Med et lunt smil og deilig mat klar - til alle døgnets tider. 
Roar Møsth døde dessverre i ung alder, i 2014.

no
Bestill
Spesialtilbud
0