Stokkoya Logo

Søkeresultat:

17.april: Axel Frønes i Bygdeboksen 

Axel Frønes er hverdagspoet og visesanger fra Åfjord i Trøndelag. 

For de aller fleste er Axel Frønes et ubeskrevet blad i artistverdenen, men har det siste året blitt lagt merke til på sosiale medier, delvis på grunn av at tilhengerne hans har gått så langt som å tatovere poesien hans på kroppene sine og sende han bilder av tatoveringene sine.

En funfact: som poptrommeslager har han faktisk millioner av streams og flere hits på NRKP3, og har spilt utallige konserter rundt omkring i Norge. 

2020 ble plutselig travelt med bokutgivelse, platekontrakt og låtsamarbeid med etablerte låtskrivere som Trygve Skaug og Conor Patrick. 

For tiden er Axel Frønes i gang med innspilling av debutplata som kommer ut våren 2021.

"Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” - Trygve Skaug

17.00 Dørene åpner

18.00 Konsertstart

19.15 Lokal prisutdeling v/ordfører Vibeke Stjern

20.30 Dørene stenger 

 

Billetter kan du kjøpe her. 

Er det usolgt, ta gjerne kontakt for å settes på venteliste. 

 

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 50 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Bruk munnbind ved ankomst og når du beveger deg rundt i lokalet, ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Åfjord kommune.

no
Bestill
Spesialtilbud
0