Stokkoya Logo

Søkeresultat:

2.oktober: "Stardust" - bokbad m/Hilde Louise Asbjørsen 

STARDUST - en bok av Hilde Louise Asbjørnsen 

En sjokkerende og inspirerende bok om synd, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Fortalt med glimt i øyet og ispedd utdrag fra tekstene til forrige århundrets største jazzhits. Blanding av fiksjon og fakta gjør dette til en forrykende historie om kvinnefrigjøring, musikk og showbiz.

Hilde Louise skal bokbades av vår egen jazzmusiker og "nysgjerrigper" Håvard Lund. (PS: Gå heller ikke glipp av intimkonserten med Hilde Louise Asbjørnsen i Strandbaren samme kveld!) 

Bokbadet starter kl. 16.00. Billetter får du kjøpt her. Ønsker du å spise lunsj før bokbadet, eller spise middag på kvelden, kan du booke bord her. 

Ønsker du å booke overnatting, kan du gjøre det her. 

-----

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné fra Trondheim til Oslo i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som headliner på de største Vaudeville-scenene i Tyskland og Frankrike. 

Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest, holdt seg både med elskere og elskerinner, og gav New York-fiffen totalt bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet. 

Mae West ble satt i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med Broadway-forestillingen «Sex» på 1920-tallet. 

Josephine Baker dro fra jobben som klovn i USA for å bli megastjerne i Paris og spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig. 

Tyske Marlene Dietrich, var biseksuell, levde i et åpent ekteskap og spilte på sag for amerikanske tropper i Nord-Afrika. 

Edith Piaf skrev selv tekstene til sine aller største hits, ble mor som 16-åring og var manager for flere av sine elskere. 

Billie Holiday sjefet over bandet til Count Basie, gikk rundt med bulldog i bånd og skapte bevisst imaget som ensom, såret kvinne. 

Marilyn Monroe ble verdens best betalte skuespiller som 29-åring.

Hilde Louise Asbjørnsen (f. 1976) er musiker, låtskriver, tekstforfatter, skuespiller og kabaret-artist. Hun har utgitt 11 kritikerroste album og vunnet Komiprisen to ganger. Bosatt i Oslo, men opprinnelig fra Sykkylven. Stardust er hennes bokdebut.

NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.

no
Bestill
Spesialtilbud
0