Stokkoya Logo

Søkeresultat:

05.august: Frida Ånnevik 

Etter suksessen med Erlend Ropstad nå i juni, prøver vi oss på et par konserter til. PS: Sjekk gjerne også konsert med Valkyrien Allstars søndag 26.juli!


Onsdag 5.august kommer Frida Ånnevik til oss her på Stokkøya.

17.00: Dørene åpner, salg av drikke i baren, og pizza fra Stokkøy Bakeri.

18.00: Konsertstart

20.30: Dørene stenger

Kjøp billetter her. 

Med seg har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter, og Haldor Røyne på gitar, og sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!

I Januar 2020 var Frida med i «Hver gang vi møtes» som ble sendt i beste sendetid på TV2 åtte lørdager på rad. Der fremførte og hedret Frida Ånnevik musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.flere.

I 2020 feirer også Frida sine første 10 år som artist, tekstforfatter og låtskriver.

I fjor ga Frida ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet høstet et lass med femmere og fikk listeplass på NRK P3 og NRK P1. Kanskje har du hørt både «Tenkt meg om» (Astrid S) og «Henger sammen» (Alicia Keys) på radio i høst. «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Med denne utgivelsen har Frida nok en gang befestet sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere.

«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det til å høres ut som et helt eget, personlig album» - Dagsavisen

1.mai mottok Frida sin fjerde Spellemann for albumet «Andre sanger»

OBS: Pga Covid-restriksjoner ber vi alle om sørge for avstand til andre publikummere, sørge for god håndhygiene, og holde seg hjemme om de er syke.

no
Bestill
Spesialtilbud
0