Stokkoya Logo

Søkeresultat:

16.april: Gjestespill FAGN

Tradisjonen tro har vi i påsken gjestespill, og for andre år på rad kommer den fantastiske gjengen på Fagn - som siden sist har fått en Michelin-stjerne!!
Vi bøyer oss i støvet og er utrolig stolte og glade for at de ønsker å tilbringe noen "fridager" på Stokkøya for å leke med oss.

Kjøkkensjef Jonas Andre Nåvik tar med seg staben og byr på meny med tilhørende drikke.

Foreløpig meny, endringer kan forekomme:

Råreke med kjernemelk og dill

Løjrom med nepe og sprø surdeig

Torsk med koljesaus og kjørvel

Svin med trøffel og gulbeter

Epoisses med grønne druer

Tonkabønne med havre og karamell


Bordsetting kl. 18.30, 19.00 og 19.30.

Meny: 1400,- per pers
Vinpakke: 850,- per pers

Velkommen til en uforglemmelig kveld!

NB: Kun bordbestilling denne kvelden, begrenset antall plasser.
Bindende påmelding.

Bestill bord til post@stokkoy.no eller ring 72 53 43 28.
Vi opererer dessverre ikke med naborabatt denne kvelden.
Foto: Kjersti Lunden Nilsen

no
Bestill
Spesialtilbud
0