Stokkoya Logo

Søkeresultat:

07.des: Julebuffet+Ida Jenshus og Alexander Pettersen 

I august slapp Ida Jenshus nytt album, og i høst skal hun på en omfattende turne i hele landet. Turneen avslutter i utgangspunktet siste helga i november, men i og med at Ida er veldig glad i Stokkøya, og vi er veldig glade i Ida, så ville hun komme til Strandbaren for å holde en litt mer nedstrippet konsert for oss i førjulstida.

Og så kommer hun samme med Alexander Pettersen i duoformat, som har vært her flere ganger før, både med Ida, alene og i andre sammenhenger.
6 år, 4 plater og 150 konserter som kreativ kraft i The South ble nok. Så ble det stille i 2014. Lenge.

Og etter 4 års stillhet, kom det endelig nytt materiale fra Alexander Pettersen i desember i fjor. Han spilte konsert på Stokkøya Festival i år, men om du ikke var der, har du mest sannsynlig hørt eller sett ham før,
enten live eller på plate med Ida Jenshus, Steamdome, Bertine Zetlitz, Stein Torleif Bjella, Odd Nordstoga, The South, Marit Larsen, Sugarfoot, Charlie Rackstead, Temporary, Marthe Valle eller Meg og kameraten min

Som vi gleder oss!!

Ida Jenshus dukket for alvor opp i den norske musikkbransjen for ti år siden. Allerede fra starten var det tydelig at hun hadde et usedvanlig godt grep om americana-musikken hun tok mål av seg til å være en del av – da knapt fylt tjue år. I løpet av de neste fem årene lagde Ida Jenshus tre album, «Color Of The Sun» (2008), «No Guarantees» (2010) og «Someone To Love» (2012). De satte standarden på den norske americana-scenen, og ble behørig premiert med tre Spellemannpriser.

I 2014 overrasket hun alle med å stake ut en vesentlig annen, og mer utforskende, musikalsk kurs med EPen «Let It Go». En reise til americana-musikkens ytterpunkter ble utvidet og tydeliggjort på albumet «Staring Over Again» (2015), der sangene strakk seg opp mot seks, sju, åtte og ni minutter. ​

I 2017 ga Ida Jenshus ut albumet ‘Two Worlds’, og 22. mars i år viste hun en ny side ved seg selv, da hun ga ut låta «That Morning». Dette er den tredje singelen hun gir ut fra det kommende albumet.

«How could I give my heart away. Why am I longing for the words you’ll never say?» Slik åpner Ida Jenshus sin nye singel.
– Det er en bittersøt låt, selv om melodien er positiv. Det handler om det øyeblikket der man treffer noen og alt stemmer, samtidig som man vet at det ikke kommer til å bli noe av, men at det også er det som gjør det spennende.
Alt Jenshus skriver er personlig og ofte selvbiografisk, men for henne er det også viktig at publikum skal føle at det er en låt for dem, til tross for at det er hun som skriver dem.

Christer kjøkkensjef stiller med flott julebordsbuffet til kr. 650,- denne kvelden, for bestilling av rom og middag, ta kontakt med post@stokkoy.no for booking.

For bestilling av kun billett, kjøp her. 

no
Bestill
Spesialtilbud
0