Stokkoya Logo

Søkeresultat:

4.des: Ida og Rasmus juleturné 

Velkommen til en hyggelig julebordskveld i Strandbaren! 
Vi tilbyr en treretters julemeny før konserten denne kvelden:
Hjemmelagd røyket villaks fra Namsen med eggerøre og flatbrød
Ribbetallerken med gris fra Harbak Gård eller kveite til hovedrett
Hjemmelaget karamellpudding
Kr. 650,- per pers.
NB: Bordbestilling til 3-retters julebordsmeny bestilles hos post@stokkoy.no.
18.00 Bordsetting 
21.30 Konsertstart
MAX 40 PLASSER/BILLETTER.
En akustisk julekonsert med to av Midt-Norges aller fineste låtskrivere. 
Jenshus og Rohde ga i 2018 ut duetten "Har du glemt", som fikk svært god mottakelse. Begge har gitt ut en rekke kritikerroste og prisbelønte plater. Jenshus sin nyeste utgivelse "From this day on" ble bl.a. kåret til fjorårets beste plate. Mens Rohde er mest kjent for musikken til "Rasmus og Verdens Beste Band", som mange norske familier har et nært forhold til. 
Sammen med bratsjisten Bergmund Waal Skaslien, setter de hverandre i en akustisk, tett på og ganske annerledes setting, med egne og andres låter. Det blir en konsert om den høytiden i året som kanskje både er den fineste, men også den vanskeligste i året for mange av oss. Eller "The loneliest time of the year", som Jenshus har kalt den i en av sangene sine. 
NB: På grunn av statlige begrensninger, legges det kun ut 40 billetter til dette arrangementet. Ved billettkjøp til flere enn 10 personer, ta kontakt med oss på post@stokkoy.no. Vi ber om at alle gjester følger retningslinjene for smittevern: Dvs ivareta god håndhygiene ved ankomst og underveis, minimum 1 meters avstand og at du holder deg hjemme om du har symptomer på Covid-19.
no
Bestill
Spesialtilbud
0