Stokkoya Logo

Søkeresultat:

14.-16.feb: Kjærlighet til mat 2020

I forbindelse med morsdag 9.februar, og Valentines 14.februar har vi igjen et eget arrangement hvor vi lager en spesiell meny og har fokus på mat og drikke.
Ta med deg mor, kjæreste eller venner på en lunsj, middag eller hel helg med ekstra fokus på trøndersk mat og drikke!

Om du ønsker opphold, booke bord til lunsj-arrangementet og/eller middag med helgrillet lam lørdag ta kontakt på post@stokkoy.no eller ring 72 53 43 28.
(Vi tar også imot drop-in til a la carte- meny hele helga.)

Program:
Fredag 14.februar (åpent fra 19.00 og utover kvelden): 
Granskauen Destilleri takeover - Dustin og Maren kommer og lager "Kjærlighets-drinker" og kjøkkenet forbereder en a la carte- meny med noe for en hver smak.

Lørdag 15.februar (åpent fra 13.00 og utover kvelden): 
Kl. 13.30 Flereretters skalldyrslunsj med Roar Svenning og Joachim Stokke-Bakken. Vår egen "skalldyrekspert" Roar viser og forteller om de fantastiske råvarene vi finner i havet, kjøkkenet serverer 5-retters lunsj og Joachim plukker ut passende drikke til.
Kr. 750,- (drikke kommer i tillegg)
19.30 Helgrilling av lam og lansering av Stokkøy Bryggeri As´s nye Tindved Trippel, som er spesielt laget for Strandbaren.
Hvem er neste ut for å få portrettet sitt på etiketten?
(Nærmere meny og pris kommer.)

Søndag 16.februar - åpent fra 13.00-17.00: 
A la carte meny

Velkommen!

 

Foto: Kristin Slotterøy/Granskauen

 


no
Bestill
Spesialtilbud
0